søndag 16. desember 2018

Julenisser på ski

Nå er julen her! Det er ingenting som hjelper mer på julestemmningen enn julepynt og julemusikk. Nå skal jeg fortelle hvordan man en fin julepynt, nemlig julenisser på ski.

Det du trenger:

Vattkuler, limpistol, sokketube, rødt nøste, tusjer, filt, ispinner  og kanskje  mer pynt som glitter hvis du vil.

For å lage julenisser på ski trenger du først to vattkuler, en litt mindre enn den andre og lim de oppå hverandre med limpistolen. Den minste vattkulen skal være hode, og den største skal være kroppen. For klær kan du klippe av en bit av sokketuben og tre den over kroppen. Du kan gjøre det samme for å lage en julenisselue. Klipp av en bit av sokketuben og lim den litt på kanten av en vattkule så den ser ut som en lue. For at luen ikke skal ha et stort hull i den andre enden, kan du knyte en tråd rundt enden. For å lage ski limer du på to ispinner på bunnen av kroppen. Det neste du trenger er et fjes til den lille julenissen din. Skal den smile eller le, eller kanskje være litt sur? Dette kan du bestemme. Hvis du vil ha armer kan du knekke en ispinne i to og lime dem på hver sin side av kroppen. 


  Tips!

- Sett på julemusikk, så strømmer julestemmningen til!
-Lag skistaver med grillpinner klippet i to
- Lag et skjerf ved å klippe en rektangel av filt, og lim den rundt nakken

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Rødt lys

Rødt lys er lek som er veldig fint for at barna skal lære mer om trafikk. Den lærer barna mer om ulike typer fart, det å stå i ro og er en k...